Current Schedule

Door de grote hoeveelheid e-mails die dagelijks binnen komt ben ik erg achter geraakt met beantwoorden. Mijn oprechte excuus! Stuur asjeblieft je (eerdere) e-mailverzoek voor een consultatie, lezing of studiedag met je telefoonnummer erbij naar anna@fromwombtoworld.com en Francien via info@fromwombtoworld.com. Doorverwijzingen voor persoonlijke consulten via verloskundigen, en verzoeken van zwangere vrouwen en ouders met een baby op de NICU krijgen voorrang. Dank voor je begrip!

Due to the large volume of emails arriving daily I am very behind in replying. My sincere apologies! Please resend your email request with your phone-number to anna@fromwombtoworld.com and to Francien as well via info@fromwombtoworld.com. Midwife referrals and requests for a private consultation from pregnant women and parents with a baby in the NICU have priority. Thank you for understanding. 

2024 Talks, Lectures & Workshops

SAVE THE DATE!!! Voor sommige lezingen en workshops is inschrijven nog niet mogelijk! Hier wordt hard aan gewerkt! Je kan wel een email sturen met je voorkeur voor deelname-datum aan Francien via info@fromwombtoworld.com dan wordt je alvast op de lijst gezet voor die lokatie en ontvang je t.z.t. een berichtje wanneer inschrijven mogelijk is.

augustus 2024

Themadag over vroeggeboorte

(deze themadag, in samenwerking met Annet Post, een lichaamsgerichte therapeut, is toegankelijk voor iedereen die met een vroeggeboorte te maken gehad heeft, als baby, als ouder of geboorte professional. Voor meer informatie en aanmelden: details volgen z.s.m.
31 aug 2024
De hele dag
Rouveen
Rouveen
september 2024

Themadag over keizersnede

deze themadag, in samenwerking met Annet Post, een lichaamsgerichte therapeut, is toegankelijk voor iedereen die met een keizersnee te maken gehad heeft, als baby, als ouders of geboorte professional. Voor meer informatie en aanmelden: details volgen z.s.m.
21 sep 2024
De hele dag
Rouveen
Rouveen
oktober 2024

De langdurige invloed van de conceptie, prenatale periode en geboorte-imprints Uitverkocht

Deze tweedaagse over de conceptie, prenatale periode en geboortepatronen is toegankelijk voor iedereen die eerder een lezing heeft bijgewoond en zich verder wil ontwikkelen en verdiepen, zowel beroepsmatig als persoonlijk. Er zijn veel invloeden van de conceptie, prenatale periode en de geboorte … Lees verder
19 - 20 okt 2024
09:30 - 17:00
De Pekhoeve
Dorpstraat 94, 4851 CN Ulvenhout
€ 450,00
november 2024
januari 2025
Geen evenement gevonden!